Maquinària del procés pel plàstic

Maquinària del procés pel plàstic

El sector del manipulat i procés de plàstics ens ha ocupat força en els últims anys. D’aquí n’han sortit una sèrie de productes que han esdevingut estàndard.

LÍNIA DE PROCESSAT DE FILAMENT PLÀSTIC A CARTUIXOS

Única en el sector i amb un gran ventall d’aplicacions possibles

La nostra línia de producte per el sector dels plàstics és un producte format per dues màquines que composen un final de línia per a fer farcells de fibra de la fabricació en continu de filament plàstic. Aquest tipus de final de línia s’utilitza per aquells que necessiten farcells per a l’elaboració de pinzells, fibra de polipropilè de reforç per a formigó, raspalls,…

La línia està composta per dues fases; la formadora de trenes o nòria i la talladora de farcells.

 

MÀQUINA FORMADORA DE TRENES (NÒRIA)

La màquina formadora de trenes (nòria) és la màquina capaç de forma totalment automàtica de transformar el filament continu en una trena de diàmetre parametrizable i longitud ajustable per a poder ser tallada posteriorment.

Aquesta màquina, que agafa la fibra continua i l’enrotlla, fins a treure’n una trena completament filmada amb plàstic retràctil (hidrosoluble o no, segons l’aplicació) és capaç de canviar de nòria, estirar la fibra, filmar-la i treure-la de la màquina automàticament i en continu, sense necessitat de parar la línia ni fer cap maniobra manual ja que disposa de dues nòries que s’intercanvien automàticament sense aturar la línia.

 

MÀQUINA DE TALL DE FARCELLS

La màquina de tall de farcells és una innovadora màquina de procés que permet tallar la trena derivada de la màquina formadora de trenes de forma totalment automàtica. La seva alimentació, a continuació de la màquina de trenes, és completament automàtica, i és capaç de tallar tota la trena separant la merma automàticament.

Aquesta màquina té un sistema de tall retràctil que li permet ser totalment automàtica i separa la merma per el seu posterior processat si s’escau. Serveix tant per tall de fibres estirades, reforçades, sintètiques com naturals.

El sistema de tall és innovador, i la fan única en el processat de farcells automàtic. La cadència és sorprenentment alta de 50 cops per segon, arribant a processar uns 180kg/hora.

MÀQUINA COMPACTADORA DE BOSSES

La màquina compactadora de bosses pot ser utilitzada en la majoria de processos on el compactat del producte no és un problema i es precisa l’augment de la densitat per volum en el packaging per el transport. Aquest simple producte permet compactar bosses, dins de caixes, per tal d’encabir més bosses en cada caixa i permetre augmentar el rati de kg per unitat de volum en el transport del producte.

  • És una màquina molt eficient i completament automàtica que pot encabir-se en qualsevol final de línia abans de tancar la caixa.
  • És adaptable en mesures, pressions, format,… i té un retorn econòmic molt ràpid en estalvi en transport.
  • És capaç d’ampliar el radi d’acció de qualsevol producte de baix valor, ja que disminueix severament els costos de transport per kg, apropant així destins mai previstos.