Qui som?

QUI SOM?

PRODPRO és una empresa d’enginyeria, amb vocació de desenvolupament de producte per a qualsevol sector industrial.
 
 
Acumulem més de deu anys d’experiència desenvolupant solucions d’enginyeria i productes per a sectors com:

Hivernacles

Bodegues i caves

Packaging de paper i cartró

Marcatge i etiquetatge

Fabricació de maquinaria de procés per l’automoció

Al llarg dels anys, hem desenvolupat i perfeccionat una extensa gamma de productes propis, que podem, si es necessari, adaptar a les necessitats de cada empresa.

Us oferim un procés de producció vertical, clau en mà.

Apliquem solucions de sectors diferents, aprofitant les sinèrgies que en deriven de la diversitat de reptes que hem afrontat”

Com treballem

El nostre equip

Som un equip format per enginyers i professionals, amb diferents àrees d’especialització i amb experiència acumulada en el desenvolupament de productes i solucions d’enginyeria per a diferents sectors.

La nostra oficina tècnica coordina cada projecte: de la idea a la peça o a la màquina perfectament operativa. Comptem amb la capacitat  d’assolir les expectatives dels clients més exigents.

Les nostres instal·lacions

Disposem d’una nau de 1800 m2, en el Polígon industrial de Can Ferrer II a Sant Sadurní d’Anoia, equipada amb maquinària com un làser de tall de xapa, plegadora, pont grua, estacions de soldadura TIG, MIG/MAG i soldadura làser, estacions de muntatge mecànic i elèctric, estació per embalatge i paletització, mecanitzats, serres, sorrejadora, impressores 3D industrials,… moll de càrrega, i amb gran capacitat d’emmagatzematge

Les nostres instal·lacions son idònies per a la fabricació de prototips o tirades llargues de tota mena de màquines i productes, amb gran qualitat.

La nostra estructura no ens condiciona gràcies al recolzament dels nostres partners.