Qui som?

QUI SOM?

PRODPRO és una empresa d’enginyeria, amb vocació de desenvolupament de producte per a qualsevol sector industrial.
 
 
Acumulem més de deu anys d’experiència desenvolupant solucions d’enginyeria i productes per a sectors com:

Hivernacles

Bodegues i caves

Packaging de paper i cartró

Marcatge i etiquetatge

Fabricació de maquinaria de procés per l’automoció

Al llarg dels anys, hem desenvolupat i perfeccionat una extensa gamma de productes propis, que podem, si es necessari, adaptar a les necessitats de cada empresa.

Us oferim un procés de producció vertical, clau en mà.

Apliquem solucions de sectors diferents, aprofitant les sinèrgies que en deriven de la diversitat de reptes que hem afrontat”

Com treballem

El nostre equip

Som un equip format per enginyers i professionals, amb diferents àrees d’especialització i amb experiència acumulada en el desenvolupament de productes i solucions d’enginyeria per a diferents sectors.

La nostra oficina tècnica coordina cada projecte: de la idea a la peça o a la màquina perfectament operativa. Comptem amb la capacitat  d’assolir les expectatives dels clients més exigents.

Les nostres instal·lacions

Disposem d’una nau de 600 m2, en el Poligon industrial de Can Ferrer II a Sant Sadurní d’Anoia, equipat amb pont grua, estació de soldadura TIG i MIG/MAG, estació de muntatge, mecanitzats convencionals de torn i fresadora, trepant, serres per perfils i per massissos, premsa 12Tn, sorrejadores per acabats, zona de pintura, plegadora de xapa, capacitat d’emmagatzematge…

Les nostres instal·lacions son idònies per a la fabricació de prototips o tirades llargues de tota mena de màquines i productes, amb gran qualitat.

La nostra estructura no ens condiciona gràcies al recolzament dels nostres partners.